У мережі шанувальники співачки Наташі Королевої згадали про найвідвертіше її вбрання. Артистка вийшла на сцену практично оголеною.

Фото опублікували в пабліку zakulisnaya_pravda у соцмережі Instagram.

Так перед камерою Наташа Корольова постала в облягаючому вбранні тілесного кольору. Його можна назвати другою шкірою. На костюмі був промальований рельєфний прес, трусики зі страз і лінії, що надають стрункість фігурі.

Груди також були підкреслені і прикрашені стразами.

Під такий відвертий наряд співачка вибрала туфлі на масивному каблуці. Також образ доповнило величезне намисто і червоний плащ.

Зачіска Наташі Корольової була не менш епатажною: ірокез з вплетеними білими пасмами.

У такому екстравагантному вбранні Наташа Корольова виступала в Палаці "Україна" на концерті студії "Квартал-95" 8 років тому.

Примітно, що тоді знаменитість виконала пісню групи "Градуси" "Гола".

Тільки, природно, в інтерпретації Королевою текст звучав дещо інакше:

"Нравится мне, когда ты голым по квартире ходишь и несомненно заводишь. Нравится мне, когда ты громко хохочешь, не важно днем или ночью, это нравится мне… ".

Ймовірно, пісня була присвячена чоловікові Сергію Глушко. Наряд підбирався спеціально для цієї пісні.

Шанувальники артистки були шоковані нарядом. Адже вона виглядала абсолютно голою. Але при цьому відзначили її підтягнуту фігуру.

Наташа Корольова ніколи не боялася епатувати своїх шанувальників. Всі добре пам'ятають її пісню "Паличка-виручалка", яка на початку 90-х стала справжнім шоком для консервативної пострадянської свідомості.

Раніше "Нyser" писав про те, що Наташа Корольова ошелешила фанатів новим відвертим образом.

Також наш портал повідомляв, Сергій Глушко знову похвалився своїм оголеним торсом в соцмережах.

Нагадуємо, Наташа Корольова в компанії свого коханого Тарзана вирушила насолоджуватися сонячними ваннами на Мальдівському узбережжі.