Епатажна російська співачка Лоліта Мілявська останнім часом все частіше радує шанувальників стрункими формами. Не секрет, що боротьба із зайвою вагою є для зірки актуальною проблемою. Але, судячи з нових фото в Instagram, артистка вибрала правильну стратегію бою…

Так, Лоліта Мілявська постала в кадрі в чорному облягаючому комбінезоні, який доповнила широким поясом на талії. Для максимальної ефектності картинки вона одягла елегантне взуття на підборах. Знаменитість пояснила, що живить особливу пристрасть до комбінезонів ще з часом ранньої молодості.

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішній вигляд виконавиці і прийшли до висновку, що вона кардинально змінилася. Як відомо, після розлучення з п'ятим чоловіком – фітнес-тренером Дмитром Івановим, вона обстригла довге волосся і тепер носить каре, а також позбулася зайвих кіло.

Серед тих, хто не зумів стримати захоплених емоцій від побаченого в кадрі були помічені Світлана Лобода, Катерина Варнава і співачка Слава:

Розставання з обранцем було для зірки дуже болючим і напруженим, а наступні судові тяжби і зовсім вибили її з колії. Більш того, в якийсь момент естрадна Діва звинуватила чоловіка (тепер уже колишнього) в тому, що замість вітамінів він поїв її «забороненими препаратами», але потім відмовилася від звинувачень на його адресу.

На даний момент, за чутками, Лоліта Мілявська полягає в нових романтичних відносинах, але ім'я свого обранця називати не поспішає.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін ошелешив шанувальників помолоділим зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Жигунов одружився і похвалився першими весільними фото.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова позувала в мереживній нижній білизні і викликала захват соцмереж.