Ведуча Регіна Тодоренко вирішила кардинально змінити зовнішність.

Регіна Тодоренко шокувала шанувальників своєю новою трансформацією. Так як вона вирішила кардинально змінити свою зачіску. Відзначимо, що дівчина практично ніколи не робила якихось кардинальних експериментів зі своєю зовнішністю. А якщо Глядач і бачив Регіну з іншим кольором або довжиною волосся, то це, швидше за все, були просто перуки.

Але цього разу все було дуже серйозно. Тому що на відео видно, як Регіна сама відрізає величезну пасмо волосся.

"Зістригла все непотрібне) і тепер я вільна) не повірите, але останній раз я кардинально змінювалася 23 роки тому! 23😱😱😱
У 7 років перед школою мені зробили стрижку каре, і то однією з причин стали воші🪳 😆, яких легше вичісувати з короткого волосся)
І ось вчора я зрозуміла, що прийшов час, я готова до змін. Приголомшливий майстер з Дубай вручив мені ножиці ☺️і сказав: "Cut it!"Для мене було важливо самій зробити цей крок. Хтось дозволяє собі змінюватися кожен місяць, а я іноді після підстригання кінчиків плакала в туалеті😂 😂 😂, а один раз у мене навіть трапилася істерика, коли майстер прибрав не 2см, а 5🙈!
Результат я покажу вам трохи пізніше, але такий мене ще ніхто не бачив. Сьогодні вранці, проходячи повз дзеркала, я дуже здивувалася, побачивши нову себе)
Весна - час змін ❤️☺️", - підписала нове відео у себе в стрічці Тодоренко.

Варто сказати, що багато фанатів підтримали таку трансформацію Регіни. Тому що вони виступили також за те, що пора щось змінювати ведучій у своїй зовнішності. А волосся завжди можна відростити.

Тепер всі з нетерпінням чекають, що ж з цього вийшло.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак в занадто вузькому ТОПі показала, як розминає тіло.

Також писали, що Тіна Кароль показала зворушливий виступ 12-річного сина.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк у міні-бікіні виконала таємне бажання чоловіків.