Як то кажуть, що щастя любить тишу, тому багато закоханих пар не люблять розповідати про свої відносини. Падчерка Михайлова свого часу знялася в кліпі сина Віктора Цоя, Олександра, на пісню "Одеяльная" і з тих пір чутки про їх союз з'являються із завидною регулярністю. Черговий привід так думати надався на святі з нагоди Дня народження 22-річної Єви.

Так, дружина Стаса Михайлова поділилася у власному Іnstagram відео з дня народження своєї дочки від першого шлюбу з футболістом Андрієм Канчельскісом, Єви. Дівчині виповнилося 22 роки.

На її честь знаменита сім'я влаштувала розкішне свято у підмосковному гольф-клубі. На торжестві виступали діджей Катя Гусєва, співачка Інна Малікова і артист Анатолій Цой. Останній, ДО РЕЧІ, підніс іменинниці досить незвичайний подарунок. На одному із записів видно, що Цой подарував Канчельскіс кошеня бенгальської породи. Дівчина залишилася в захваті від презенту і дала новому вихованцеві свого будинку кличку Клео.

Під публікацією одна з передплатниць вирішила припустити про любовний роман Єви і Анатолія. У відповідь Інна Михайлова заявила, що молоді люди тільки дружать.

Зазначимо, що Олександр Цой - єдиний син легендарного рок-музиканта Віктора Цоя. Дізналася громадськість про нього не так давно, а саме в 2012-му році, коли хлопець дав своє перше докладне інтерв'ю. До цього протягом декількох років він переховувався від уваги суспільства під символічним псевдонімом "Молчанов".

Саме під прізвищем Молчанов Олександр трудився в Москві редактором на Першому каналі, а після, повернувшись в Пітер, почав працювати в нічних клубах, організовувати концерти, привозити іноземних артистів в місто, а пізніше і сам став співзасновником музичного клубу da:da.

Крім того, 36-річний співак Анатолій Цой з трепетом згадує ті дні, коли він був учасником популярної групи MBAND. Молоді солісти постійно подорожували і спілкувалися з захопленими фанатами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Катя Лель здивувала шанувальників сімейним фото і зробила важливу заяву.

Також наш портал розповів про те, що Михайло Шуфутинський у 72 роки вирішив завести дитину.

Нагадуємо, що Сергій Сосєдов прокоментував зовнішність Софії Ротару і обурив соцмережі різкими висловлюваннями.