У мережі обговорюють невдалий жарт української телеведучої Лесі Никитюк про її колег.

Не так давно зірці вдалося вразити фанатів своїм образом на шоу "Ліпсінк баттл", на якому вона з'явилася в образі знаменитої співачки Адель. За словами артистки, для більш точного перевтілення їй знадобилося друге підборіддя. Про це пише "Оглядач".


Також до своїх слів про друге підборіддя Леся Нікітюк жартома додала, що у неї немає складок на обличчі, на відміну від її зіркових колег Маші Єфросиніної і Олі Полякової, у яких вони нібито є. Відповідну заяву Нікітюк зробила в програмі "ЖВЛ", яка виходить на каналі"1+1".

Для точної трансформації гримери підібрали телеведучій спеціальний костюм, щоб вона могла зобразити ще одне підборіддя. У розмові з журналістом Леся зазначила, що їй навіть йде він.


До слова, Леся Нікітюк в образі Адель впала на шоу "Ліпсінк баттл". Справа в тому, що вона невдало сіла на стільчик і в результаті звалилася прямо на сцені. На щастя, ведуча не забилася і навіть після того, як встала, встигла пожартувати.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала, як Ірина Білик зіпсувала її торт. Таким чином, українська ведуча показала, що сталося з її святковим тортом.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками новим пікантним кадром в чорній міні-сукні і похвалилася довгими ніжками.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала, як розпікає свої форми в пустелі. Фанатів аж потім заливає. До слова, зірка відвідала місто Луксор, розташований у Верхньому Єгипті.