Тіна Кароль зворушила шанувальників милим відео з сином

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль має багатомільйонну армію відданих шанувальників. Зірка активно веде сторінки в соцмережах і ділиться з фанатами пікантними кадрами з фотосесій і багатьом іншим. Також в мережі є багато фан-акаунтів співачки, на одному з яких з'явилося зворушливе відео виступу її сина. Ролик опублікували на сторінці _fantina в instagram.
З недавнього часу Тіна Кароль почала активно користуватися соціальною мережею Patreon, де не тільки ділиться цікавими подробицями особистого життя, але і проводила онлайн-екскурсію по своєму заміському будинку.
Так, співачка сиділа в затишній домашній обстановці в худі сірого кольору. Волосся знаменитості акуратно зібрані назад. На відео Тіна Кароль слухала, як її син Веніамін освоює фортепіано і паралельно їла мандарин. Син співачки вирішив порадувати маму грою на інструменті виконуючи хіт Abba "Money".

Варто підкреслити, що Тіна Кароль досить рідко бачиться з 12-річним сином, оскільки той вже кілька років вчитися у Великобританії. Возз'єднуються зіркова мама і син тільки під час канікул.
Шанувальники були дуже зворушені настільки милим відео і залишили багато теплих слів в коментарях.
"Я думаю, що ця мама ближче до своєї дитини, ніж ми з вами, і відстань між ними не заважає й ростити, виховувати його, як годиться хорошій матері", "Який вже дорослий хлопець Веня", "Красунчик Веня, просто ангел", - написали користувачі мережі.