За статистикою на другому шлюбі в Росії зупиняються 60% жінок і 40% чоловіків. Ось тільки про артистів естради і кінозірок такого сказати не можна, адже регулярна зміна партнерів і весільних туалетів для них часто є частиною іміджу. Сьогодні, 26 березня 2021 року, важливе для себе рішення прийняв Сергій Жигунов.

Так, у соціальній мережі Instagram відомий за ключовою роллю в серіалі "Моя прекрасна няня" актор Сергій Жигунов повідомив про свій третій шлюб. Він виклав фотографію з обручкою на пальці, однак у підписі до фото написав просто: "Люблю московські бульвари".

Уважні шанувальники артиста тут же почали вітати знаменитість, адже знімок недвозначно говорить про серйозні зміни, що настали в житті їх улюбленця.

Схоже, дружиною продюсера стала 47-річна журналістка Вікторія Ворожбит, яка як дві краплі води схожа на актрису Анастасію Заворотнюк. Підтвердженням саме у неї нового статусу стало фото весільного букета на її сторінці в соц.мережах практично одночасно з публікацією Жигунова.

Шанувальники з перших же секунд почали вітати пару.

"Аааааааааа, як же я щиро рада за вас!!!!!!🙈", " А може і мрія Сергія про сина збудеться???? Від великої любові щасливі діти завжди народжуються!!!!", "Мої вітання!!! Нехай тільки ні що не заважає вашому щастю!!!!", "Яка удача, що ви зустрілися і не упустили шансу стати щасливими незважаючи на різні обставини" - написали шанувальники, бажаючи головному "гардемарину" країни незгасаючої любові, щастя і довгих років спільного життя з Ворожбит.

Відзначимо, що другий шлюб Сергія Жигунова розпався в жовтні 2020 року, після 10-ти років подружнього життя з вірою Новіковою. І це при тому, що Віра свого часу пробачила Жигунову його бурхливий роман з Анастасією Заворотнюк і дала шанс повернутися в сім'ю.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка популярної актриси Анастасії Заворотнюк Анна розповіла про недомовленість у відносинах між людьми.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Анастасії Заворотнюк ошелешив шанувальників стомленим зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк кардинально змінила імідж і зірвала шквал компліментів.