Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль у бесідах з шанувальниками і представниками ЗМІ рідко говорить на тему особистого життя і того, як їй вдається тримати себе в привабливій формі.

Не секрет, що співачка входить в список найпривабливіших зірок сучасної естради і регулярно захоплює шанувальників ефектними образами. Так, днями в мережі з'явилося ексклюзивне інтерв'ю вокалістки журналістам програми "ЖВЛ", в якому вона пустила їх у святая святих-свій будинок і розповіла про власну систему харчування.

Артистка пояснила: "Я не вмію готувати. І збираю собі їжу вже готову заздалегідь. Але чому мене навчили недавно-це солити ягоди. Це дуже смачно! Тут у мене авокадо, горіхи, насіння, кладу лохину і додаю Гімалайську сіль. Вона не така солона, як звичайна сіль. Солона лохина-ммм ... у цьому щось є!».

Тіна Кароль не приховує, що любить смачно поїсти і живить слабкість до солодощів, але щоб не нашкодити фігурі - обмежує "заборонені" продукти в своєму раціоні.

До слова, деякі шанувальники переконані, що метаморфози в зовнішньому вигляді і відкритість виконавиці пов'язані зі змінами на "любовному фронті". Але сама знаменитість не коментує чутки про те, що в її житті з'явився чоловік.

Як відомо, після смерті чоловіка і за сумісництвом продюсера-Євгена Огіра в 2015 році, Тіна Кароль не була помічена в нових відійшли. У шоу-бізнесовому закуліссі шепотілися про те, що у неї роман з музикантом і колегою по проекту "Голос Країни" Даном Баланом, але офіційного підтвердження ці версії так не знайшли.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль показала талісман, який носить в пам'ять про покійного чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що Наталія Могилевська здивувала публіку несподіваними фактами про себе.

Нагадуємо, що Тіна Кароль в незвичайному вбранні полонила шанувальників і викликала шквал емоцій в мережі.