Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка підкорила слухачів новим хітом" Скандал", відкрила завісу особистого життя і показала талісман, який носить з собою в пам'ять про покійного чоловіка, продюсера Євгенія Огіра.

Як виявилося, її головним талісманом є іграшкова панда. Артистка носить її всюди з собою. Так на одній з радіостанцій Тіна Кароль почепила іграшку на мікрофон. Про свою настільки важливу річ вона розповіла журналістам програми "ЖВЛ".

Тіна Кароль з талісманом. Скріншот з відео

"Просто якби знали, що для мене означає панда в цілому. Мій чоловік завжди був пандою...", - поділилася виконавиця особистим.

Тіна Кароль також вирішила показати, що носить у своїй сумочці.

"Тампон, дівчинці завжди потрібно. Резиночки. У мене з собою трошки грошей, все як є на чистоту, ще є гривні й картка", - показала знаменитість.

Крім цього, у зірки завжди під рукою ноутбук, зарядний пристрій і пляшка з водою. На роботу, крім усього необхідного, артистка бере з собою ще й контейнери з їжею, адже ретельно стежить за своїм харчуванням.

Тіна Кароль поділилася з шанувальниками ще одним цікавим секретом. Нещодавно фахівці з харчування навчили співачку солити ягоди. Вона запевняє, що це дуже смачно.

Артистка користується гімалайською сіллю, оскільки вона не така солона, як звичайна. Виконавиця підсолює полуницю, лохину й авокадо. За її словами, вона, як і більшість, любить смачно поїсти та ніколи не вибирає те, чого не любить.

Найбільше знаменитості подобається ароматний свіжий хліб і солодощі. Але, вона себе обмежує, оскільки схильна до повноти. Щоб тримати себе у формі, співачка активно займається спортом.

Співачка зізналася, що на день народження їй можна просто подарувати миску крему і вона буде щасливою.

Раніше "Нyser" писав про те, що Тіна Кароль порадувала шанувальників новим провокаційним знімком.

Також наш портал повідомляв, Тіна Кароль вразила своїх фанатів новим відео з сином.

Нагадуємо, у мережі показали дорослих спадкоємців дів українського шоу-бізнесу.