У мережі опублікували фото сім'ї "мами" Вєрки Сердючки.

Маму співачки грає українська актриса Інна Білокінь, яка вже багато років заміжня за своїм коханим Олегом і виховує 21-річну дочку Яну. Хоча їй неодноразово приписували роман з Андрієм Данилком, але все це виявилося лише домислами фанатів, пише "Оглядач".

У мережі розсекретили сім'ю мами Вєрки Сердючки, фото: YouTube

Познайомилася Білокінь з Данилко ще в 1980-х роках, коли майбутній артист навчався в торгово-кулінарне ПТУ. Саме там 16-річний артист зустрівся з 21-річною Інною. Вже багато років вони дружать, хоча їх фанати сподівалися на щось більше між ними.

Однак насправді Білокінь одружена з бізнесменом Олегом Білоконем, з яким виховує спільну дочку 21-річну Яну. Вони живуть у Полтаві, де у них є великий особняк і власний ресторан.


Судячи з цих фото, у Інни Белаконь дійсно панує ідилія у сім'ї і вона цілком щаслива, а Данилко їй не більше ніж друг. Та й сам Данилко завжди твердив, що у них з Білокінь склалися дуже ніжні стосунки. Тобто вони можуть і обніматися, і цілуватися, але це все дружба і нічого більше.


Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка разом з мамою стануть ведучими "Орла і решки". Шанувальникам програми приготували такий великий сюрприз.

Також наш портал повідомляв, що Вєрку Сердючку з валізами засікли в аеропорту Барселони, а значить зйомки "Орла і Решки" завершені.

Нагадуємо, що Андрій Данилко в шоу" Маска " розповів про секретне татуювання Ірини Білик. Це сталося на тому шоу, де він разом з іншими учасниками вгадував, хто ховається за маскою троянди.