Ксенія Мішина разом зі своїм сином і коханим Олександром Еллертом протягом двох тижнів буде в ізоляції

Відома українська актриса Ксенія Мішина повідомила шанувальникам вкрай неприємну новину - вона заразилася коронавірусом. Про це інформує youtube-канал "Glam Wish".
Ще недавно знаменитість радувала шанувальників яскравими знімками зі своїм обранців сценаристом студії "Квартал 95" Олександром Еллертом і не підозрювала, що недуга добереться і до неї. Увечері, 22 березня Ксенія Мішина повідомила шанувальникам, що отримала позитивний тест на COVID-19.
Тепер "Холостячка", її коханий і 8-річний син Платон будуть перебувати в 14-денній самоізоляції. Однак пара не втрачає оптимізм і незважаючи на хворобу намагаються брати максимум від часу, який проводять разом. Так, насамперед Мішина звернулася до шанувальників і подякувала за тисячі побажань якнайшвидшого одужання. Також закохані дурять разом, щоб хвороба пройшла непомітніше, ніж веселять не тільки себе і, але і своїх шанувальників.
Крім того "Холостячка" записала забавну сторіс за участю Еллерта. Ксенія Мішина стоїть в кухні в домашньому халатику і їсть редиску. Вона зазначила, що якби не бачила, то так би і не зрозуміла що їсть, оскільки втратила смак через хворобу. Еллерт жартома назвав кохану "королевою", з чим вона сперечатися не стала. В кінці ролика актриса сильно посолила редис і з'їла його на підтвердження того, що дійсно зовсім не відчуває смаку.

Раніше портал Hyser писав, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах. Олександру Еллерту можна тільки позаздрити.

Також портал Hyser інформував, що відома співачка і дружина Потапа Настя Каменських повністю змінила імідж, чим дуже здивувала шанувальників.

Крім того портал Hyser писав, що українська співачка, актриса і телеведуча Надія Мейхер одягла відверту сукню з розрізом майже до пупка і змусила шанувальників червоніти.