Ірина Федишин показала архівне фото з сімейного відпочинку

Відома українська виконавиця Ірина Федишин захопила шанувальників зворушливим фото зі своїм чоловіком. Знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Ірина Федишин, по всій видимості, скучила за теплом і вирішила опублікувати архівний знімок з відпочинку, на якому позує разом зі своїм чоловіком Віталієм човником. Пара провела незабутню відпустку в Домініканській Республіці ще в лютому цього року.

Знімок закохані зробили, швидше за все, на пляжі, адже на тлі видніються Пальми. Подружжя виглядають дуже щасливими. Напевно тому, що їм вдалося відірватися від буденних справ і просто повалятися на теплому піску. Волосся співачки ефектно майорять за вітром, а на шиї незвичайне намисто з різнокольорових каменів.
Шанувальники активно стежать за життя Ірини Федишин і цього разу не обійшли стороною яскравий кадр. Користувачі Мережі залишили в коментарях багато теплих слів і компліментів зірковій парі.
"Таке красиве фото, змушує посміхатися і мене. Дякую, Іриночко, вам також гарного дня! Нехай цей день буде легким і радісним", "гарного весняного дня Ірочка бажаю вам натомість ви нереально світле янголятко"," дуже хороші", "Ірина! Яка ви класна! Натхнення, Божої благодаті у творчості!", "Які ви Класні Іринка і Віталій", "дуже красиві", "Ох які зубастики", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що під час відпочинку Ірина Федишин також ділилася з шанувальниками яскравими кадрами. На одному з таких зірка позує у відвертому купальнику на тлі блакитного неба і пальм.