Підписники Тетяни Брухунови впевнені, що вона вагітна другою дитиною від Петросяна

Одним з найгучніших скандалів серед російських зірок стало розлучення гумористів Євгена Петросяна і Олени Степаненко, після чого Петросян одружився на набагато молодшій жінці — Тетяні Брухуновій, яка через час народила йому дитину. В останній публікації дружини Петросяна в Instagram Передплатники запідозрили, що, можливо, жінка вагітна вже другою дитиною.

Так, останнім часом Тетяна публікує в мережі все більше фотографій, на яких вона представлена не в підкреслюють фігуру нарядах, а навпаки — в мішкуватих. Її передплатники пов'язали це з другою вагітністю і вже почали вітати з майбутнім поповнення. Сама вона, однак, ніяких офіційних коментарів з цього приводу не давала.

Відзначимо, що першу дитину відомому гумористу Тетяна народила в березні минулого року. Народився хлопчик, його назвали Ваганом, швидше за все, на честь батька Євгена. Після цього в мережі ходили чутки про те, що мати у дитини — сурогатна, проте Брухунова спростувала їх, заявивши, що народжувала сама.

Одночасно з тим, триває історія з розлученням Петросяна і Степаненка. Незважаючи на те, що 32-річний шлюб закінчився ще в 2018 році, досі триває епопея з розділом майна, нажитого за час одруження.

Предмет спору між колишнім подружжям оцінюється приблизно в півтора мільярда рублів. У цю суму враховуються квартири, колекцій картин Євгена, в якій присутні полотна Василя Полєнова і Антрі Матісса, Антикваріат, фарфор і безліч інших цінностей. Олена від усього цього вимагає 80 відсотків, Петросян з такою пропозицією не згоден і пропонує розділити цінності порівну.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що співачка Ірина Федишин в соціальних мережах ділиться подробицями свого життя з шанувальниками. Цього разу вона показала, яку кількість квітів їй дарують на концертах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катерина Осадча в мережі опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю мамою і бабусею. Шанувальники здивувалися тому, наскільки схожі жінки.

Також "Hyser" писав, що співачка Ірина Федишин в Instagram похвалилася передплатникам тим, якого сніговика вона зліпила разом зі своїми синами.