Українська співачка, актриса і телеведуча Надія Мейхер стала популярною завдяки групі "ВІА Гра", в якій мала прізвисько"чорненька".

У 2011 році Надія покинула колектив, вона вирішила стати мамою вдруге. І більше вже не повернулася.

Екс-солістка вирішила почати сольну кар'єру і навіть брала уроки академічного вокалу. Але такої популярності, як в "ВІА Грі" їй це не принесло. Тоді співачка вирішила спробувати себе на акторському терені і вельми вдало.

Надія Грановська паралельно займається дизайном одягу власної марки і має бутік в Києві.

Екс-"віагринка" живе в столиці України разом з чоловіком Михайлом Уржумцевим, який є бізнесменом. Вони виховують двох спільних дочок - Анну і Марію, а також сина Ігоря від першого шлюбу надії.

Актриса також активно веде власну сторінку в Instagram, на якій публікує яскраві знімки. Так, одним з недавніх виявився знімок, на якому Мейхер позує в сукні власного бренду.

"...ton amour est mon amour
mon souffle est ton souffle..."(Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона французькою, що в перекладі означає "...твоя любов - моя любов
моє дихання - твоє дихання..."

Перед камерою екс-солістка "ВІА Гри" Надія Мейхер постала в сірій легкій сукні з квітковим принтом, убивши наповал всіх своїм "небезпечним" розрізом до стегна. Зона декольте в цьому вбранні не проглядається, зате стрункі ніжки зірки не залишать байдужими нікого.

Користувачі залишилися приємно здивовані новим стилем Надії Мейхер, якій, на їхню думку, цей наряд до лиця. В цілому пост зірки удостоївся десятків барвистих коментарів.

Раніше Hyser писав про те, що Даша Астаф'єва схвилювала соцмережі новинами про проблеми зі здоров'ям.

Також Hyser повідомляв, що Леді Гага, Селін Діон і сестри Хадід носять одяг з київських секондів.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина підкорила фанатів жіночним чином і розповіла, як ставиться до "холостяка".