Валерій Леонтьєв розповів про почуття до Алли Пугачової

Знаменитий російський виконавець Валерій Леонтьєв зізнався, що через роки його романтичні почуття до Алли Пугачової не згасли. Таку заяву він зробив в інтерв'ю росЗМІ.

У п'ятницю, 19 березня Валерій Леонтьєв відсвяткував 72-річчя і з цієї нагоди дав розгорнуте інтерв'ю журналістам. Артист зізнався, що досі відчуває романтичні почуття до Алли Пугачової, незважаючи на її шлюб з Максимом Галкіним також він зазначив, що пісня "чиясь жінка чужа" присвячена саме Примадонні.

На питання журналіста, наскільки близькими зірки були свого часу, артист не дав прямої відповіді. Леонтьєв заявив, що для нього дане питання є провокаційним, оскільки яку б відповідь він не дав, це може образити артистку. Він зазначив, що переадресовує це питання Примадонні.

Примітно, що Валерій Леонтьєв вже майже 50 років перебуває у шлюбі зі своєю дружиною Людмилою. Артист сказав кілька слів і про неї. За словами співака його дружина не боїться висловити в обличчя правду, навіть якщо вона неприємна і повернути з небес на землю. Він підкреслив, що захоплюється їй за її щирість.

До слова, сама Алла Пугачова також підтримує зв'язок з Валерієм Леонтьєвим і днями раніше привітала артиста з Днем народження на своїй сторінці в instagram.

Примадонна назвала артистом вірним другом і чудовим артистом. Співак дуже зрадів привітанню Пугачової і відповів на її побажання в коментарях. Леонтьєв подякував співачці за теплі слова і побажав їй у відповідь яскравих і щасливих днів у житті.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Мережу просочилося справжнє фото 71-річної Алли Пугачової без фільтрів і фотошопу.

Також портал Hyser інформував, що у мережі показали рідкісне відео першої появи Тіни Кароль і Алли Пугачової на одній сцені.

Крім того портал Hyser повідомляв, що Анна Семенович потрапила в скандал через свою вагу. Фанати викрили знаменитість у використанні фотошопу.