Популярна супреблондинка української естради часто знімається в різних телевізійних шоу в ролі журі або гості.

Цього разу знаменитості відвідала шоу "Dizel Night", де розповіла про подробиці свого життя.

Відомо, що 6 березня на телеканалі "СТБ" відбулася прем'єра нового шоу "Dizel Night", в якому запрошуватимуть зіркових гостей. Телеведучими програми стали улюблені глядачам зірки українського ТБ - Григорій Решетник, Дмитро Танкович і Єгор Крутоголов.

Цієї суботи, 20 березня, в студію "Dizel Night" прийшла українська поп-зірка і королева епатажу Оля Полякова. Виконавиця поспілкувалася з Дмитром Танковичем, якому відверто розповіла про те, що відбувається в житті, зробила шокуючі заяви та повідала історію про музичну підставу.

Зірка завжди відрізнялася бездоганним смаком, проте на цей раз глядача підкорило її Кольє, що складається з великих ланок, пофарбованих у колір золота. Полякова блищала на сцені в чорному вбранні, а її знімки з'явилися в різних пабліках.

Так, одна з фан-груп, С створена на честь білоруського та українського актора, автора і шоумена Євгена Сморигіна також опублікувала фото гарячої блондинки в обійнявшись з діячем мистецтв.

Раніше сама Полякова на своїй сторінці анонсувала новий випуск телешоу з власною участю.

"У вас є шанс запастися гарним настроєм на цілий тиждень! Сьогодні зустрінемося у вечірньому шоу "Dizel Night "" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала сміливі знімки, чим здивувала своїх передплатників.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова в міні-сукні показала, що їй стрижуть за 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії, заради якої їй довелося кардинально змінити імідж.