Співачка Наташа Корольова у компанії свого коханого Тарзана вирушила насолоджуватися сонячними ваннами на Мальдівському узбережжі.

З тих пір, як нога виконавиці ступила на тропічну землю, її мікроблог заряснів яскравими кадрами. Так, в одній з нових публікацій Наташа Корольова звернулася до шанувальників і повідомила, що незабаром відбудеться її концерт.

Артистка зазначила: "Мій улюблений глядач! Чекаю зустрічі!!!». В якості музичного супроводу свого послання вона виконала ліричну композицію зі свого репертуару.

У коментарях до посту фоловери оцінили пост безліччю компліментів і відзначили, що знаменитість виглядає дуже молодо і привабливо. Втім, при уважному розгляді фанати помітили, що Наташа Корольова застосувала для обробки кадрів спеціальний додаток:

До слова, після того, як Наташа Корольова розповіла про те, що збулася її давня мрія і вона відвідала Мальдіви, на неї обрушився шквал критики. А все тому, що зірку і її чоловіка викрили в тому, що вони приховують своє справжнє матеріальне становище.

Минулого року Тарзан потрапив у скандал через свої висловлювання на тему непростої долі артистів під час пандемії коронавірусу. Під час бесіди з представницею росЗМІ він констатував, що не отримує ніяких дотацій від держави, хоча заслуговує їх не менше, ніж, наприклад, пенсіонери. Потім артист пояснив, що його слова були вирвані з контексту і невірно трактовані.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова була земечена в компанії імпозанного чоловіка за дивним заняттям.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють оригінальне відео за участю Наташі Корольової і Тарзана.

Нагадуємо, що син Наташі Корольової та Сергія Глушка зібрався одружиться на танцівниці "дорослих танців".