Шанувальники серіалу «Кріпосна» з нетерпінням чекають виходу третього сезону захоплюючої костюмованої телевізійної драми Фелікса Герчикова і Макса Литвинова.

Зворушлива історія Катерини Вербицької, яка виросла в будинку заможних поміщиків, роль якої виконала актриса Катерина Ковальчук, підкорила мільйони глядацьких сердець.

Але, як з'ясувалося, в третьому сезоні її замінить російська актриса Соня Прісс. Автори серіалу підтвердили зміни в акторському складі, а Катерина Ковальчук, у свою чергу написала в мікроблозі про те, що стало причиною її відходу з «кріпосної».

Знаменитість запевнила: "На мій превеликий жаль, до такого результату привела недомовленість сторін, а не моє особисте "небажання"!». Що стосується ще одного головного героя-кріпосного коваля Назара, роль якого втілив на екрані Тарас Цимбалюк, то він здивує зміною іміджу.

Так, в одній з нових публікацій в соцмережі актор заінтригував: "Кріпосна" 3 сезон 🎬 більшу половину нового сезону ми вже відзняли, але ще три місяці зйомок попереду 🎬 Скажу одне: таких поворотів сюжету ви точно не очікуєте! Буде як ніколи цікаво 🎬".

У коментарях до посту фоловери висловилися з приводу виходу довгоочікуваного сезону і з радістю відзначили, що Назар постане на екрані ще більш мужнім і привабливим:

Не обійшлося і без жалю з приводу того, що актриса Катерина Ковальчук більше не з'явиться в образі головної героїні:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина здивувала шанувальників новим образом.

Також наш портал розповів про те, що стало відомо, які перипетії чекають героїв третього сезону"кріпак".

Нагадуємо, що зірка серіалу" Величне століття " кардинально змінила імідж і викликала бурхливу реакцію соцмереж.