Хореограф Тетяна Денисова не так давно опинилася в епіцентрі скандалу на шоу «Танці», що виходить на одному з російських телеканалів.

Її підопічні вирішили саботувати виступ на сцені і замість хореографічного номера, поставленого заздалегідь, просто виконали нехитрий танець. Тими, хто засмутив Тетяну Денисову і розчарували глядачів, виявилися Данило Патлах і Анна Устинова.

Після закінчення їх імпровізації, суддя проекту заявила, що відчуває себе відданою і скривдженою: "Це дуже егоїстичний вчинок! Я весь концерт сиджу і думаю, як мені тепер вилізти з ями і вперше себе не контролюю! Ти принизив мене як наставника. І я не хочу нічого чути, я прощаюся з тобою, ти більше не в команді Тетяни Денисової, ти не в проекті, це все".

Танцівники пояснили, що хотіли влаштувати перформанс, а не планували зганьбити наставницю. Користувачі соцмереж переконані, що артисти вчинили несправедливо по відношенню до Тетяни Денисової, особливо з урахуванням її стану здоров'я.

Пізніше в YouTube з'явився фрагмент прямого ефіру Данила Патлаха, в якому він поспілкувався з фоловерами і спробував пояснити причини свого вчинку:

Відомо, що три роки тому знаменитість була госпіталізована з підозрою на інсульт. Однак завдяки своєчасно наданій медичній допомозі, зуміла відновитися і повернутися до творчої діяльності.

Складнощі зі здоров'ям також стали причиною того, то Тетяна Денисова залишила ідею народити дитину своєму третьому чоловікові. До слова, своє особисте життя вона ретельно приховує і не називає імені коханого. Зірка вважає за краще тримати відносини з чоловіком далеко від сторонніх очей, щоб не нашкодити і не зіпсувати їх.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова зізналася в коханні чоловікові.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль розкрила подробиці стосунків з Даном Баланом.

Нагадуємо, що Василиса Фролова зворушила мережу зворушливими фото.