Син легендарної радянської та української естрадної співачки та актриси Софії Ротару Руслан Євдокименко веде власну сторінку в соціальній мережі Instagram, на якій хоч і зрідка, але ділиться зі своїми передплатниками знімками та відеозаписами.

Не так давно 51-річний Руслан вирішив перевірити стан свого здоров'я на предмет захворювань, про що повідомив фоловерів за допомогою публікації. У сторіс він показав результати аналізів, які отримав. На щастя, всі вони виявилися негативними.

"До весни готовий", - написав він.

Функція коментування сторіс в соціальній мережі заборонена, тому всім, хто турбується за сина Ротару пораділи за нього в думках.

Нагадаємо, не так давно пластичний хірург поділився головним секретом краси легендарної виконавиці Софії Ротару.

Сама 73-річна артистка запевняє, що її молодий зовнішній вигляд обумовлений регулярним відвідуванням басейну, масажем і свіжим повітрям. Однак люди не виключають, що Ротару вдавалася і до допомоги пластичної хірургії. Відповідними доводами з цього приводу поділився російський лікар Іван Володченков.

Він вважає, що Софія Ротару зробила собі не одну пластичну операцію. Хірург досконально вивчив фото співачки та прийшов до висновку, що Софія Михайлівка мінімум один раз робила собі підтяжку шиї, щоб прибрати "кільця Венери". Також він не виключає, що вона робила ендоскопічний ліфтинг чола і кругову блефаропластику, а також смас-підтяжки.

Саме завдяки останній методиці, при якій відбувається перерозподіл не тільки шкіри на обличчі, можна прибрати деякі наслідки вікових змін. Однак у зв'язку з тим, що після 60 років пластичні операції вже практично не роблять, Володченков припустив, що зараз Ротару просто частіше відвідує косметологів.

Раніше Hyser писав про те, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко здивував шанувальників сміливою заявою, яка спантеличила мережу.

Також Hyser повідомляв, що у Мережу потрапили рідкісні знімки Софії Ротару без фотошопу в домашній обстановці.

Нагадаємо, що онук Софії Ротару відпустив вуса і став точною копією діда.