І двох місяців не минуло, як відомий російський співак Ярослав Сумишевський ошелешив всю країну одним з найбільш емоційно важких зізнань - його дружина, його муза і любов всього його життя померла від травм отриманих в ДТП під Красноярськом. Але, мабуть, випробування на цьому не закінчилися, так як 19 березня за крок від смерті опинилася дочка співака - Ксенія.

Так, у п'ятницю, 19 березня, в житловому будинку в підмосковних Хімках стався вибух газу на восьмому поверсі. В результаті події обрушилися перекриття між 8 і 9 поверхами і почалася пожежа.

Рятувальниками відразу ж на місці трагедії були знайдені тіла чоловіка і дитини, ще один потерпілий пізніше помер від травм у лікарні. Як з'ясувалося, така ж доля могла очікувати старшу дочку Ярослава Сумишевського-Ксенію. Дівчина народилася 21 червня 2002 року в першому шлюбі виконавця, а зараз вона теж займається вокалом, і навіть часто виступає на одній сцені з "розкрученим" батьком.

Виявляється, Ксенія проживає в сусідній квартирі з тією, де трапилася трагедія. Дівчина сама поділилася кадрами пошкодженої будівлі, які зробила, виглянувши з вікна.

"Я в шоці. Починаю більше вірити в диво. Це наш будинок горить. А диво в тому, що наша квартира ціла! Знизу, зліва квартири зачеплені, а наша-ні", - написала перелякана Ксенія в розділі Stories свого мікроблогу в Іnstagram.

Свої щирі співчуття рідним загиблих приніс і знаменитий співак.

Про наслідки трагедії відомо, що на даний момент медичну допомогу отримують п'ятеро людей, включаючи 10-річну дитину. Вони доставлені в лікарню з травмами середнього ступеня тяжкості і одна людина у важкому стані.

При цьому жителі трьох під'їздів багатоповерхівки в Хімках вже повернулися в квартири після вибуху. Міська влада відновила в будинку газопостачання, електрику і водопостачання. У готелях міського округу залишаються 19 осіб з четвертого під'їзду, який повністю зруйнований.

Раніше "Hyser" писав про те, що популярний російський співак Сергій Лазарєв розповів про свою найбільшу втрату.

Також наш портал повідомляв, що у Києві водій розігнався до 300 км/год і похвалився фото.

Нагадуємо, що Саті Казанова заявила про точку неповернення, шанувальники бояться за співачку. Всього за кілька місяців артистка відмовилася від звичного способу життя.