Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва поділилася новим стильним образом.

На своєму прикладі співачка показала, як легко можна стати іконою стилю. Фанати дійсно обожнюють луки Дорофєєвої, адже зірці вельми вдало вдається поєднувати одяг і аксесуари. Варто відзначити, що співачка намагається стильно виглядати і в звичайному житті.


Шанувальники намагаються у всьому наслідувати свого кумира, а вона в свою чергу із задоволенням вчить їх і регулярно демонструє їм вдалі образи в Instagram. Зокрема, Надя Дорофєєва любить ділитися фото з примірювальної. На всіх знімках 30-річна Надя вражає фоловерів молодістю і стрункою фігурою.

Так, співачка в черговий раз виставила фото з примірювальної в своїх Instagram Stories. На представленому кадрі артистка зображена в спокусливому топі жовтого кольору і чорній міні-спідниці. Свій відвертий образ Дорофєєва доповнила босоніжками в тон до верху.


На сценічний образ цей наряд мало схожий, а значить Дорофєєва підбирала його собі для повсякденного життя. Так, зірка вже щосили готується до літа і приміряє на себе новинки сезону. Крім того, через свою сильну зайнятості, по всій видимості, знаменитість вважала за краще проводити примірку в нічний час.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Федишин, Надя Дорофєєва і Тіна Кароль в тренді. Всіх їх часто можна помітити в прозорому корсеті, який є трендом нового сезону.

Також наш портал повідомляв, що Тіну Кароль змусили заливатися сльозами в прямому ефірі. Стався цей інцидент на шоу"Голос країни-11".

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва в обіймах Монатіка-нова версія "Время и Стекло". Втім, у співачки завжди виходило з легкістю знаходити спільну мову з протилежною статтю.