Світові популярності Леді Гага, Селін Діон і сестри Хадід були помічені в джинсах українського дизайнера Ксенії Шнайдер.

Не секрет, що Ксенія шиє свої досить недешеві джинси з джинсів їз секонд-хенду. В інтерв'ю вона розповіла, що вони купують джинс не тюками, а власноруч відбирають вироби, щоб на них було якомога менше плям. Потім речі хімчистять, розпорюють і створюють нові шедеври.

Новий незвичайний тренд був запропонований українським дизайнером в січні 2019 року. Одна з моделей джинс являє собою змішання відразу двох трендів - одна штанина широка, а інша обтягуюча.

Джинси можна купити в інтернет-магазині за 375 доларів.

Крім Діон, в речах українки були помічені Леді Гага та сестри Хадід, які теж не проти відзначитися нестандартним луком.

жинсы, фото: vipwomens

Нагадаємо, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк раз у раз хвалиться стильними нарядами і демонструє чудове почуття стилю. Так, в її акаунті з'явилося фото, на якому вона редстала в оригінальному casual-образі.

Леся Нікітюк позувала в сірому лонгсліві з незвичайним "анатомічним" принтом і темних джинсах, гармонійно підкреслили її стрункі форми. Максимальної ефектності картинці надала декоративна проріз на штанях. Оскільки кадри вона розмістила в Instagram-stories, то позбавила фоловерів можливості оцінити її look компліментами.

Раніше Hyser писав про те, що Даша Астаф'єва схвилювала соцмережі новинами про проблеми зі здоров'ям.

Також Hyser повідомляв, що Ксенія Мішина підкорила фанатів жіночним чином і розповіла, як ставиться до "холостяка".

Нагадаємо, що Надія Мейхер підкорила шанувальників відвертим вбранням і ідеальними формами.