Популярна співачка Наташа Корольова вирушила на відпочинок на Мальдіви і поділилася з передплатниками свого мікроблогу захопленими емоціями від відпочинку на курорті. При цьому артистка зазначила, що переліт і проживання обійшлося їй недешево, але це того варто.

І все це на тлі безперервних чуток про крах її сімейної ідилії зі стриптизером Тарзаном. Осінь минулого року в мережу просочилася інформація про те, що танцівник завів молоду коханку. Пізніше з'ясувалося, що у нього був любовний зв'язок з починаючою актрисою Анастасією Шульженко і на інтернет-просторах навіть з'явилися відеокадри їх постільних розваг.

Потім послідували скандальні розгляди і Сергій Глушко навіть записав кілька звернень, в яких закликав усіх цікавих і небайдужих припинити набридати його родині з розпитуваннями. Наташа Корольова до певного моменту зберігала мовчання, а потім пояснила, що дружина не виправдовує, але і розлучатися з ним через зраду не стане.

Разом вони взяли участь у проекті "Плем'я", зйомки якого проходили в Танзанії, і нібито це допомогло їм врятувати шлюб.

Зараз зіркове подружжя релаксує на сонячному мальдівському узбережжі і радує шанувальників яскравими постами в Instgaram. Однак користувачі соцмереж не забули наповнити артистам про те, що ще недавно вони говорили про жалюгідне матеріальне становище через пандемію коронавірусу і відсутність роботи.

Сергій Глушко говорив, що артисти - це категорія людей, які опинилися в критичному становищі через карантинні обмеження і змушені виживати.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють дивну витівку Наташі Корольової.

Також наш портал розповів про те, що у соцмережі з'явилися кадри пікантних розваг Наташі Корольової і Тарзана.

Нагадуємо, що Наташа Корольова розповіла про виховання свого сина Архипа і про те, чому його навчили за кордоном.