Відома українська актриса Ксенія Мішина поділилася новим романтичним відео в соцмережах і заговорила про сімейні традиції.

Закохана "Холостячка" не перестає демонструвати ідилію у відносинах з гумористом Олександром Еллертом. Їх спільні фото в соцмережах з'являються із завидною регулярністю і викликають незрозумілий захват у фанатів. Цього разу Мішина виставила зворушливе відео і розповіла про одну цікаву сімейну традицію.

Ксенія Мішина і Еллерт показали гарячі пристрасті на кухні, фото: Instagram.com/misha.k.ua

На відео зображений процес спільного приготування вечері Ксенії Мішиної з Еллертом. Варто відзначити, що за цим заняттям обидва виглядають дуже мило, у всьому допомагаючи один одному.

За словами актриси, такі моменти для неї дуже значимі, коли вони можуть проявити один одному якісно свої почуття, побути в нових ролях, подбати один про одного. Підготовка до вечері, як і вона сама, є певним ритуалом, який скріплює всю сім'ю навколо простих дій.


У той час як одна частина користувачів стали вихваляти пару і відзначати, як же вони гармонійно виглядають разом, інші звернули увагу на один нюанс. Так, деякі засумнівалися в тому, що Ксенія Мішина дійсно є вегетаріанкою, оскільки на відео з Еллертом вона готує якраз м'ясо.


Раніше "Hyser" писав про те, що "Холостячка" Ксенія Мішина показала стрункі ніжки і вперше розповіла правду про проект.

Також наш портал повідомляв, що Еллерт показав, як Ксенія Мішина колить йому невідому речовину. Фанати запідозрили недобре.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина зняла все зайве і показала пікантне відео в душі.