Популярна українська виконавиця Тіна Кароль порадувала фанатів новим проектом.

Не встигли всі відійти від заяви артистки щодо того, що її концерти, які були заплановані на найближчий час, не відбудуться, як Кароль ошелешила новою новиною. Стало відомо, що після успіху першої колаборації співачка і український бренд взуття Kachorovska продовжили співпрацю.


Таким чином, в соцмережах вже анонсували їх весняну колекцію, в яку увійшли сабо і мікросумка в трьох нових відтінках з квітковим принтом - хакі, пильно-рожевому і жовтому. Крім того, ідея колаборації Tina Karol x Kachorovska залишилася тією ж – це любов до себе, сформульована як "Сама собі свято".

Також, що примітно, однією з головних фішок взуття Tina Karol x Kachorovska є ідеальна колодка. Річ у тому, що взуття було розроблено так, що для жінки каблук носити буде легко і головне, ноги не будуть втомлюватись.


До слова, варто відзначити, що причину скасування своїх концертів Тіна Кароль уточнювати не стала. Однак є припущення, що вся справа в нестабільній епідеміологічній ситуації в країні.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль і Потап волали від подиву. Все через одного шоумена, який приміряв на себе образ знаменитої поп-діви Наталії Могилевської у новому шоу Зоряних пародій "Ліпсінк батл".

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова потролила на сцені Тіну Кароль. Вони посварилися, а причиною розбрату стала заява Полякової про те, що Кароль "плакальниця" і весь її репертуар сумний.

Нагадуємо, що Тіна Кароль блиснула новим луком з гітарою в руках. Фанати були здивовані тим, що зірка віддала перевагу лаковані туфлі на шпильці і чорні штани.