Телеведуча Регіна Тодоренко скористалася своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram, щоб висловитися з приводу шоу «Холостяк».

Шоувумен зізналася, що відчуває суперечливі емоції по відношенню до подібних проектів. Знаменита телемандрівниця пояснила, що з одного боку, їй незрозуміло бажання дівчат брати участь в телемандринах: «Дівчат оглядають як коней, перевіряють «копита», «зуби», «хвіст» і «гриву». Хіба це не знецінює дівчину як особистість?».

Крім того, її бентежить, що далеко не всі глядачі дивляться цю програму з дозвільного інтересу, частина з них – формує життєві цінності, дивлячись на екран ТБ: «мільйони людей дивляться на ці скачки довгоногих і білозубих, створюючи рейтинг і формуючи нові соціальні принципи».

На думку Регіни Тодоренко, будь-яка дівчина заслуговує щастя і, за великим рахунком, їй зрозумілі мотиви учасниць. Але те, як все це виглядає з боку-їй не подобається і вона поспішила поділитися своїми думками з фоловерами:

Зірка проекту "Орел і Решка" зізналася, що на філософські роздуми її надихнув пост популярної актриси Анни Хилькевич. Екс-героїня серіалу "Універ" кількома днями раніше розмістила в мікроблозі послання, в якому також торкнулася цієї теми:

У коментарях до Послання Регіни Тодоренко фоловери почали оцінювати правильність її суджень:

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко здивувала шанувальників дивним фото в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль звернулася до поціновувачів свого творіння з важливою заявою.

Нагадуємо, що Настя Івлєєва похвалилася спокусливим образом і зірвала шквал захоплених компліментів.