Популярна українська співачка Тіна Кароль у середу у своєму Instagram опублікувала сторіс, яка заінтригувала шанувальників співачки.

Знаменитість заявила, що найближчим часом вона не буде гастролювати з концертами. За словами знаменитості, ця ситуація не залежить від неї.

"Сильно дякую шанувальникам і тим, хто очікував концертів. У незалежній від мене ситуації вони не трапляються. Всі будьте здорові! Мої Свої", - написала вона на фото, зробленому на сцені.

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

Відзначимо, що зараз в українського шоу-бізнесу на слуху конфлікт між співачками Олею Поляковою і Тіною Кароль. Причиною розбрату стала заява Полякової про те, що Кароль "плакальниця" і весь її репертуар сумний.

Ось уже близько місяця артистки публічно висловлюються про те, що трапилося і дають коментарі в пресі та на особистих сторінках в соцмережі. А нещодавно "королева ночі" на одному зі своїх концертів згадала про скандальну історію з колегою і навіть пожартувала з цього приводу.

Відео з виступу з'явилося в Telegram-каналі "Культурна пральня". Пізніше відеозапис стали публікувати в соцмережах і на Youtube.

Скріншот з Telegram

Так на сцені під час розспівування, яка була досить гучна і трохи сумна Оля Полякова заявила, що її нібито вкусила "подружка". Вона запитала у глядачів, чи всі зрозуміли про кого йдеться. Шанувальники в залі її натяк зрозуміли.

"Подружка моя мене вкусила, з якою у мене вічно скандал. Все, попустило", - заявила в мікрофон артистка.

Після чого співачка стала просторікувати про те, що хороше ледве доходить, а подібна "фігня" поширюється дуже швидко. На цьому відео, на жаль, обривається.

Зазначимо, Оля Полякова вважає, що її слова колега Тіна Кароль використовувала лише для піару. На тлі цього конфлікту Тіна випустила кліп"Скандал".

Раніше Hyser писав про те, що шанувальники української поп-діви Тіни Кароль згадали як знаменитість спустилася в Київську підземку.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль розповіла всім, що у неї є друга половинка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль заінтригувала фанатів новою публікацією в соцмережах.