Як відомо, український співак Сергій Бабкін був двічі одружений. Першою його дружиною стала Лілія Ротань. Артисту тоді було 27 років.

Як зізнався сам Сергій Бабкін в інтерв'ю журналістам "ЖВЛ", він зважився на шлюб, оскільки його обраниця завагітніла. Він не міг допустити, щоб Лілія зробила аборт, а тому наполягав на шлюбі. Лілія Ротань народила артисту сина, якого назвали Іллею.

Але парі не судилося бути разом. Через рік подружжя розлучилося. Як пишуть деякі ЗМІ, причиною стала алкогольна залежність і бурхливий спосіб життя Бабкіна.

Спочатку родичі екс-дружини забороняли йому бачитися з сином. Незабаром Лілія з дитиною іммігрувала до Канади.

Зараз Ілля живе з мамою за кордоном, з татом не спілкується. До слова, хлопчик професійно займається хокеєм.

Зі Сніжаною, дівоче прізвище якої Вартанян, Сергій познайомився у 2007 році. У 2008 році Бабкін повінчався зі Сніжаною, а у 2009 – вони офіційно зареєстрували свої стосунки.

У Сніжани, як і у Сергія був син від першого шлюбу Артур. Бабкін прийняв його як рідного.

Заради близьких Сергій зав'язав з алкоголем, чого оточення і не сподівалося дочекатися.

7 вересня 2010 року Сергій вдруге став батьком – у пари народилася дочка Веселина. А нещодавно Сергій і Сніжана знову стали батьками: у пари 18 липня 2019 року народився син Єлисей.

Батьки разом працюють у театрі, грають у кіно. Сніжани дістаються головні ролі в кліпах співака. Вона виконує обов'язки творчого і фінансового директора чоловіка. Відносини у подружжя зіпсувалися лише одного разу...

Причиною були численні зради Сергія Бабкіна. Але пара змогла пережити цей нелегкий час і зберегти сім'ю.

Сергій і Сніжана впевнені, що надзвичайно вдало зійшлися характерами й докладають усіх зусиль для того, щоб їх шлюб був міцним і непорушним.

Раніше "Нyser" писав про те, що Сніжана Бабкіна поділилася в соцмережах відвертим фото.

Також наш портал повідомляв, Сніжана Бабкіна показала гаряче фото в лазні.

Нагадуємо, Сергій Бабкін вперше прокоментував свій стан здоров'я після операції на друге око.