Зараз у всього українського шоу-бізнесу на слуху конфлікт між співачками Олею Поляковою та Тіною Кароль. Причиною розбрату стала заява Полякової про те, що Кароль "плакальниця" і весь її репертуар сумний.

Ось уже близько місяця артистки публічно висловлюються про те, що трапилося і дають коментарі в пресі й на особистих сторінках в соцмережі. А нещодавно "королева ночі" на одному зі своїх концертів згадала про скандальну історію з колегою і навіть пожартувала з цього приводу.

Відео з виступу з'явилося в Telegram-каналі "Культурная прачечная". Пізніше відеозапис стали публікувати в соцмережах і на Youtube.

Так на сцені під час розспівування, яке було досить гучним і трохи сумним Оля Полякова заявила, що її нібито вкусила "подружка". Вона запитала у глядачів, чи всі зрозуміли про кого йдеться. Шанувальники в залі її натяк зрозуміли.

"Подружка моя мене вкусила, з якою у мене вічно скандал. Все, попустило", - заявила в мікрофон артистка.

Після чого співачка стала просторікувати про те, що хороше ледве доходить, а подібна "фігня" поширюється дуже швидко. На цьому відео, на жаль, обривається.

Зазначимо, Оля Полякова вважає, що її слова колега Тіна Кароль використовувала лише для піару. На тлі цього конфлікту Тіна випустила кліп "Скандал".

Полякова зазначила, що вона не дурна і ніколи нічого поганого не сказала б про трагедію колеги.

"Я б ніколи про історію Тіни, чоловіка, її особисту трагедію, ніколи не жартувала. Це страшна річ. Я говорила про те, що думаю, що у Тіни вже давно дуже сумний репертуар. Я зрозуміла, що це прикро.

І саме тому, коли я побачила шоу, коли я подивилася, що це дуже некоректно звучало, мені самій ця ситуація неприємна, я відразу вибачилася. Я кажу щиро, я і прошу вибачення щиро. А вже пробачити мені, або робити піар на своїй новій пісні "Скандал" — це вже вибір кожної людини, і він його робить сам", - заявила Полякова.

Тіна Кароль ж те, що трапилося називає "збігом обставин".

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі показали на чому їздять Оля Полякова, Тіна Кароль та Ірина Білик.

Також наш портал повідомляв, Оля Полякова розчарувала фанатів своїм виступом у Кременчуці.

Нагадуємо, Оля Полякова розкрила секрет міцного шлюбу.