Відомий російський композитор Ігор Ніколаєв показав в Мережі свої ігри з донькою.

Музикант обожнює свою молодшу доньку Вероніку, якій цього року виповниться 6 років. Річ у тому, що старша дочка Ніколаєва - 42-річна Юлія вже не в тому віці, що з нею можна пограти в ляльки і вона не потребує особливої турботи батька, на відміну від Вероніки.

Ігор Ніколаєв став лялькою Барбі для молодшої дочки, фото: YouTube

У зв'язку з цим, незважаючи на свою зайнятість Ігор Ніколаєв намагається достатньо приділяти часу вихованню молодшої дочки і навіть готовий виступати для неї в ролі ляльки, коли їй хочеться пограти. На новому його відео в соцмережах Вероніка виступила в ролі стиліста для зіркового батька і причесала його шикарну шевелюру.


Такі милі стосунки Ігоря Ніколаєва з донькою зворушили фанатів, які залишили масу коментарів під даним постом. На їхню думку, видно, наскільки сильно дівчинка любить свого батька, а її турбота про нього розчулює.

Крім того, деякі користувачі написали, що на цьому відео їм нарешті вдалося розгледіти схожість Вероніки з Ніколаєвим.


Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Ніколаєва показала, як обробляє трубку. Таким чином артистка була відображена на камеру за цікавим заняттям.

Також наш портал повідомляв, що дружина Ігоря Ніколаєва в компанії Алли Пугачової вчинила неоднозначну дію. Фанати стали підозрювати недобре в зірковій родині.

Нагадуємо, що дружина Ніколаєва показала свій "ліщина" в міні-сукні. У такому сміливому вбранні артистку не часто побачиш.