Пишнотіла зірка російської естради Анна Семенович опинилася в делікатній ситуації через свою надмірну любов до фотошопу. Артистка вирушила на відпочинок до Єгипту і почала невпинно постити яскраві Фотозвіти.

Так, під час прогулянки на яхті екс-солістка групи «Блестящие» опублікувала на сторінці в Instagram знімок, одну з частин якого опрацювала в фоторедакторі. Уважні користувачі соцмереж помітили, що Анна Семенович помітно «постройнела», а ось її реальні параметри видало відображення у вікні.

Зіткнувшись з хейтом знущаннями співачка незабаром видалила "фотокомпромат" і перезалила нове фото, але Інтернет, як то кажуть, пам'ятає все…

При цьому вона виправдовувалася і звинувачувала підписників в незнанні законів фізики, а вони, в свою чергу, оцінили її фотостарання:

Не забула висловитися приводу "фотошопного конфузу" Анни Семенович і скандальна Російська блогерка Олена Міро: "Тулуб наївна Нюрка відфотошопила, а відображення забула. Може, відволіклася на булочку. Може, на пиріжок або келишок холодного шампанського. Загалом, недогледіла, буває".

До слова, близько року тому вокалістка вже опинялася в подібній ситуації. Вона збентежила публіку округлими параметрами і декількома підборіддями, відвідавши премію Муз-ТВ. Але скупавшись у хвилі хейта, звернулася до всіх небайдужих до її фігури:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович підкорила шанувальників відвертими фото в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович насторожила фанатів повідомленням у соцмережах.

Нагадуємо, що Анна Семенович позувала в розкішному червоному вбранні і зірвала шквал захоплених компліментів.