Українська поп-діва Ірина Білик потішила шанувальників новим постом в соціальній мережі Instagram. Артистка з іронією розповіла про те, що з недавніх пір в її будинку з'явився новий мешканець, якому вона дала чоловіче ім'я.

Знаменитість показала помічника по господарству, що забезпечує чистоту в її будинку. Ірина Білик зазначила, що робот-пилосос – «справжній мужик, тому що допомагає своїй жінці».

У коментарях до посту фоловери спробували вгадати, як саме назвала гаджет популярна виконавиця. Серед версій-Сергій, Іполит і Діма. До слова, деякі шанувальники порахували, що Ірина Білик могла вибрати для пилососа ім'я «Діма», оскільки так звали відразу декількох її колишніх коханих. Йдеться про хореографа Діма Дікуссара і про танцівника-шоумена Діма Коляденка.

Що стосується особистого життя Ірини Білик на даний момент, то нещодавно вона розлучилася з п'ятим чоловіком – режисером Асланом Ахмадовим. Артистка народила йому сина Табріза.

Причиною краху сімейної ідилії, за словами вокалістки, стало те, то чоловік дуже рідко відвідував її і сина. Як відомо, він живе в РФ, а дружина зі спадкоємцем - в Україні. При цьому, за словами виконавиці, у неї залишилися почуття до Аслана і вона продовжує ставитися до нього з ніжністю і любов'ю.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють унікальні архівні фото Ірини Білик.

Також наш портал розповів про те, що Слава Вакарчук розлучається зі своєю дружиною після провалу в політичній діяльності.

Нагадуємо, що Аліна Гросу заінтригувала шанувальників романтичними кадрами і викликала бурхливу реакцію соцмереж.