Популярна українська співачка Наташа Королева, яка живе і працює в Росії, розмістила на своїй сторінці в Instagram відеоролик, в якому, позуючи в одному купальнику, згадала про піонерські символи.

Під час поїздки в Дубай вона записала короткий відеоролик, на якому показала, які рухи потрібно робити тим, хто збирається на її концерт, який відбудеться 17 квітня.

Королева кілька разів і повільно показала кілька жестів, які її шанувальники повинні будуть повторити під час виступу. Співачка нагадала, що такі рух знайомі багатьом, хто був піонером.

"Друзья !!! Учим движение !!! 17 апреля буду проверять !!! 😘" (Орфографія збережена - прим. ред), - написала вона під відео.

Більшість шанувальників вкрай негативно відреагували на" піонерські "жести співачки, будучи напівоголеною: "оголяться при символе- ужасно.", "Как надоел этот "символ юности", пора уже что-то новенькое...", "Можно было и без купальника! Ни капли совести! Разочарована." (Орфографія збережена - прим. ред), - пишуть вони.

Але частина заступилася за співачку і написали, що на пляжі не потрібно бути повністю одягненою: "Она же на пляже почему должна быть одетая", "Ой, как мы классно в Кирове потанцевали, жаль, что в Москве нас не будет❤️🔥 Наташа ещё та зажигалочка!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️", "Красотка супер выглядишь 👍👍👍👍" (Орфографія збережена - прим. ред), - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Королева під березою заінтригувала своїм " мужиком з гармошкою".

Також Hyser повідомляв, що син Тарзана і Наташі Корольової випустив незвичайний музичний кліп.

Нагадаємо, що Наташа Корольова розповіла про важку втрату.