Популярна співачка Ані Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком, зробленим у ванній кімнаті. Користувачі мережі мало не втратили дар мови.

Пікантну фотографію Ані Лорак розмістила у своєму мікроблозі у соцмережі Instagram.

Ані Лорак позувала у ванній кімнаті в розкішному домашньому вбранні. На співачці була молочна шовкова сорочка і мереживний напівпрозорий чорний топ. Волосся зібране в недбалий пучок.

Примітно, що фанати розгледіли особливу прикрасу знаменитості – каблучку на безіменному пальці. На жаль, зараз Ані Лорак не ділиться деталями свого особистого життя.

Ані Лорак вирішила написати під фото кілька рядків зі своєї пісні:

"Стань щасливіше, чуєш, але не за всяку ціну, якщо третій зайвий...".

Першим спокусливий фотознімок Ані Лорак прокоментував співак Сергій Лазарєв. Він залишив дуже сміливе повідомлення. Сама співачка на це йому відповіла смайликом у вигляді сердечка.

Шанувальники були захоплені зовнішнім виглядом знаменитості та залишили їй сотні компліментів. Також юзери захоплювалися рядками з її пісні "Третій зайвий".

Раніше "Нyser" писав про те, що Ані Лорак поділилася з передплатниками мікроблогу новим фото і розкрила свій секрет краси.

Також наш портал повідомляв, Філіп Кіркоров опублікував у своєму мікроблозі фотознімки, на яких позує на камеру разом з екс-чоловіком Ані Лорак.

Нагадуємо, Ані Лорак розповіла, що в її особистому житті настають великі зміни.