Володимир Остапчук повідомив про тяжку втрату

У родині відомого українського ведучого та актора Володимира Остапчука сталося велике горе. Пішла з життя бабуся шоумена, якій було 95 років. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.
Володимир Остапчук розповів, що поїхав до Умані у зв'язку зі смертю бабусі Ольги. За словами шоумена він провідував її минулого тижня, тому встиг попрощатися.

Сторіс. Фото: скріншот instagram.com/vova_ostapchuk
Сторіс. Фото: скріншот instagram.com/vova_ostapchuk

Напередодні Володимир Остапчук розповів шанувальникам, що у нього є дві бабусі, одна по маминій лінії, а друга - по татовій. Він зазначив, що бабуся по татовій лінії донедавна жила в селі сама, її часто провідували і допомагали батьки шоумена. Однак у неї стався інсульт через що вона впала і сильно забилася головою. Батьки, які проживають в Умані, вирішили забрати бабусю до себе, щоб забезпечити належний догляд.

Володимир Остапчук з бабусею. Фото: скріншот http://instagram.com/vova_ostapchuk
Володимир Остапчук з бабусею. Фото: скріншот http://instagram.com/vova_ostapchuk

У зв'язку з цим Остапчук напередодні їздив до Умані, щоб допомогти батькам і провідати улюблених бабусь. На жаль, для однієї з них візит онука стад останнім.
Варто відзначити, що проводити бабусю в останню путь Володимир Остапчук поїхав без дружини. Його дружина Христина залишилася вдома в Києві. Дівчина регулярно показує підписникам як проходять їхні сімейні сніданки, проте на цей раз вона трапезувала без чоловіка. У підписі до знімка Христина зазначила, що не любить готувати особисто для себе, проте їй завжди в радість побалувати коханого чоловіка або друзів.

Сторіс. Фото: скріншот instagram.com/kristygor
Сторіс. Фото: скріншот instagram.com/kristygor

Раніше портал Нуѕег інформував, що зупинилося серце відомого українського актора. Він володів колоритною зовнішністю і аристократичною харизмою, які як магнітом притягували до нього увагу кінорежисерів.
Також портал Нуѕег інформував, що на 59 році обірвалося життя відомого українського продюсера. Причиною смерті стали ускладнення викликані коронавірусною інфекцією.