Представникам сучасного шоу-бізнесу властиво експериментувати над собою, а потім хвалитися шанувальникам зміною іміджу. Однак, багато з зірок, перш ніж зважитися на перетворення, цікавляться у фанатів, чи варто на це йти.

Так, відома українська виконавиця Слава Камінська опублікувала на сторінці свого мікроблогу ефектне фото в яскраво-жовтому купальнику. Артистка в підписі до знімку зізналася, що готова зробити собі нову зачіску – каре з чолкою і задала фоловерам питання про те, чи піде їй така стрижка.

Варто відзначити, що думки поціновувачів творчості і краси екс-солістки "НеАнгелів" розділилися: одні заявили, що така зачіска «освіжить» її зовнішність, інші – настійно порекомендували утриматися від походу в перукарню.

Фолловери також припустили, що бажання зірки змінюватися пов'язане з новим етапом в її творчому житті і виходом зі складу дуету "НеАнгели". Артистка вирушила в сольне плавання і в кінці березня презентувала нову пісню під назвою "911", а також кліп на неї.

Як відомо, Слава Камінська нещодавно побувала на відпочинку в Єгипті, де приймала сонячні ванни, релаксувала на мальовничому морському узбережжі і викликала захват підписників своїми пляжними фотосесіями:

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська одягла спокусливу білизну і захопила шанувальників ідеальною фігурою.

Також наш портал розповів про те, що Мішель Андраде приміряла стильний топ і здивувала фанатів зміною іміджу.

Нагадуємо, що Оля Полякова одягла блискучий наряд і здерлася на металевий агрегат.